Henkilöt


Sanapadassa viestinnällisiä keitoksia hämmentelevät Heli ja Jyrki Aalto.

Heli Aalto on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja kotitalousopettaja. Lisäksi Heli on suorittanut audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon verkkoviestinnässä. Ruoanvalmistuksellisia valmiuksiaan Heli on kehittänyt muun muassa  Certificat-tasoisella tutkinnollaan L’Ecole de Cuisine Francaise Sabine de Mirbeck -oppilaitoksessa. Kokkailujuttuja löytyy Heli blogista Rouva Raadelmasta. Lisää Helin työ- ja koulutuksesta LinkedIn-profiilissa.

Jyrki Aalto on koulutukseltaan EMBA. Jyrki on myyntityön ammattilainen ja lisäksi erikoistunut liikkeenjohdon konsultointiin. Enemmän tietoa Jyrkin työ- ja koulutustaustoista LinkedIn-profiilissa.

Sanapata on toiminimiyritys, jonka Heli Aalto perusti vuonna 2012. Keväästä 2015 lähtien Heli ja Jyrki ovat tuottaneet yhdessä Sanapadan elintarvikealan projekteja. Sanapata palvelee asiakkaitaan muun muassa kehittämällä ruoanvalmistusohjeita, valokuvaamalla ruoka-annoksia ja tuottamalla sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Mottomme on: ”Mis sie tarviit oikee hyvää työparii? Täs siul on sellanen!”